laupäev, 7. mai 2011

Pontu Show

See aasta õnneks Pontukas meie jaoks vahele ei jäänud (eelmine aasta pidin samal ajal inglise keele eksamit kirjutama). Läksime ilusasti juba umbes poole 11ks kohale, regasime ära ja ootasime ja ootasime ja ootasime :D Tõutute ring oli pärast kutsikaid ja kutsikaid oli palju. Eks me siis istusime ja nautisime ilusat ilma.
Tartu matsukal kaotasin ära meid aastaid truult teeninud matsuka komplekti (peenike kett + väike must jalutusrihm) ning üritasin taolisi eile poest leida, aga suutsin vaid peenikese keti leida. Maailma kõige lihtsamat väikest jalutusrihma siis suure valikuga Horteses ei ole. Oh, well :D Õnneks saime laenata natuke parema rihma kui meie enda sõlmiline pikem jalutusrihm.
Aga kui meie kord lõpuks kätte jõudis, siis käis kõik jube kiiresti. Läksime ringi, seisime, jooksime, kohtunik vaatas hoolikalt hambaid jms. Õieti ma ei jõudnud Remmit veel seismagi sättida, kui juba järgmine ülesanne oli :D Kuid sealt saime punase lindi sellegipoolest ning hiljem punase lindi krantsude valikus II koha :)
Seejärel hakkas trikivõistlus, millest ma viimasel hetkel (nähes, et Ivi ja Morgan lähevad) otsustasin osa võtta. Remmi oli küll selleks ajaks jubedasti väsinud ning mul polnud mingit erilist kava ka ette valmistatud, aga midagi me seal sahmisime ja lõpetasime oma esituse trikiga, mida teistel polnud- läbi kätest moodustatud rõnga hüppamine, nii et see osutus siis meie trumbiks :D
Edasi kutsuti 6 koera, kes said trikke esitades kõige suurema aplausi osaks. Remmi, Tequila ja Morgan olid näiteks nende seas ja kõigile edasisaanutele anti auhind ka.
Pärast sai Remmi veel teistega natuke joosta ning Camparyga tegevusi kopeerida(raske kirjeldada, aga väga naljakas oli :D) ja koju jõudes oli kuts väga vässu, nii et päev igatpidi korda läinud :)

Kommentaare ei ole: