teisipäev, 23. veebruar 2010

"Kuulekus" jm.

Pühapäevasest kuulekuse trennist polegi suurt midagi rääkida. Minul oli paha tuju ja Remmil oli paha tuju ja siis oli minul veel rohkem paha tuju jne. :D Püsimised läksid normaalselt, aga kontakt kadus küll pidevalt kuskile ära. Viimane(erakordselt pikk) püsilamamine läks ideaalselt nii kaua, kuni üks teine koer kohalt ära sööstis ja Remmi juurde jooksis, mille peale Remmigi püsti tõusis. Esimesed ~3 min läks aga küll väga hästi.

Lumi. Lumi. Paljuuuu lund. Lumi on tore küll, ei tahaks eriti ju iga päev põrandaid 10x pesta, sest mingi porilontrus(loe: porisest õuest tulnud koer) toas ringi sööstab, aga 10cm piisaks küll või olgu palju on, aga miks teda IKKA juurde tuleb?? Tore ja treeniv ajaviitmisvõimalus lumerookimine on juba natuke tüütuks läinud, kui seda peab tegema iga päev või iga kahe päeva tagant. Ja kui ka väike teerada sees on, siis vastu valli minnes on oht pikali kukkuda(mida ma õnneks veel teinud ei ole :D) Kuigi kui see mass siis lõpuks ära sulab, siis on meie aias kindlasti poribassein.

See, et ma kaua kirjutanud pole, on tingitud sellest, et pole suurt midagi kirjutada ning on ka palju tegemist olnud. Nimelt ma aegajalt võtan mingit kohustused ja siis need sattuvad kõik kuidagi samale ajale lõpuks.. tubli tüdruk olen, jah :D

"Mis passid??"

Kommentaare ei ole: