laupäev, 6. veebruar 2010

06.02 mitteametlik kuulekuskoolituse võistlus

Ei julgenud varem siin kirjutadagi, et plaan minna. Eelviimasel regamise päeval otsustasin ikka ära registreerida- tulgu, mis tuleb. Väga närveerisin, sest sellisel võistlusel pole varem käinud(järgmine kord ehk on siis parem, ka AG-s ma esimene kord närvitsesin nädal varem juba, aga nüüd olen juba täitsa rahulik) Paar päeva oli siis aega veel neid elemente harjutada, aga üks päev tuli üks koer meid segama ja siis ma olin haige jne.
Täna see siis toimus. Remmi oli ka närvis(võõras koht, teised koerad jne.), aga harjutades läks enam-vähem. Kui võistlusjärg meieni jõudis, siis polnudki nii hull, kui kartsin. Leebed elemendid ja tore kohtunik ja mis seal ikka karta :) Kõrvalkõnd oli peaaegu OK, alguses oli Remm veits omas mullis, aga lõpuks kõndis/sörkis ilusasti minuga kaasa. Istumajäämine oli täiesti normaalne, lamamajäämisel ta aga uimerdas veits. Kohalesaatmisel lamamise asemel alguses hoopis kummardas(tagumik üleval), aga seda selle elemendi juures ei hinnatudki vist. Koti juurde läks ilusasti, ootas käsku jms. Siiatulek oli ka hea- tuli juurde ilusasti ja kõrvale tuli ka väga hästi(vahel jääb seisma). Püsilamamine(30sek.) täiesti korralik- kuigi poos oli selline "kohe sööstan" :D Aga ega ta tavaliselt ei tulegi ära.
Kokku saime 96 punkti, 2. koha (hinne "võrratu"). Mina olen õnnelik :) Ja viimaseks(mitteametlikuks, muud kransudele ju ei pakuta) võistluseks see kindlasti ei jää!

4 kommentaari:

Art By Devilstar kennel ütles ...

Tublid olite jah! Kohalesaatmisel algajate klassis hinnatakse ainult seda, et koer kohale läheb. Lamama ei pea (see tuleb edasijõudnutes juurde). Jääme teid järgmistele võistlustele ootama.. Ja ametlikud eksamid krantsidega on muide täiesti lubatud (A)!

H T ütles ...

Võib-olla isegi siis julgen teinekordki minna võistlema, nt. Ipsoni mitteametlikule :D
Ja eksamile saab jah.. äkki ükskord.. kui loomale eseme toomine kuidagi selgeks teha :D

Art By Devilstar kennel ütles ...

Nähtavasti tuleb A-Koeras peagi uus võistlus :). Mis toomisesse puutub siis esimeses astmes võib olla ükskõik mis ese, kasvõi mänguasi.

Katre ütles ...

Palju õnne, olite väga tublid!:)