kolmapäev, 21. aprill 2010

KK 21.04

Magasin poole päevani, sest kooli mul enam ei ole ja siis pakkisin koti ja koera kokku ja läksin maja kõrval asuvale häirijatega (piiramata) platsile. Häirijateks siis autod, bussid(kesklinnas ikka ju :D) ja vahepeal üle selle platsi kõndivad inimesed. Alustasin kõrvalkõnniga ja Remm oli suhteliselt tubli, kuigi natuke ikkagi ebakontaktne, aga selle asemel, et tavapäraselt pilk maas löntsida, kippus ta pigem ette ruttama, aga tippis enamjaolt väga ilusti mu kõrval, pea püsti ja tegi ilusad ümberpööramised ja peatused :)
Siis tegin istuma jäämist- pole midagi öelda, väga hästi tegi. Lamamajäämisel ja juurdetulekul "siia" kutsudes hakkas alguses kohe ümber minu kõrvale tulema, aga tagasiastumisega sain selle korda. Kohalesaatmisel alguses kohe ilusti lamas, siia kutsudes oleks eelistanud veidi lähemale tulekut, aga kiitsin ikka, sest ta tuli ikkagi ette mitte kõrvale õnneks(nagu ta viimasel ajal vahel teeb käsku ennetades), kõrvale tuli ilusasti kiiresti ja koti juurde tagasi jooksis ka suurepäraselt ja u. sekundi jooksul ka lamas ja algasendi võttis ka hästi. Ehk siis peaaegu täiuslik.
Vahepeal tegin niisama kino Rapla inimestele, lasin tal käterõngast läbi hüpata ja roomata ja siksak-i jalgade vahelt käia jms. Ja seejärel lasin tal mänguasja tuua. Kui ma ta üles suudan kütta, siis toob juba täitsa minu lähedale. Kui seda ja ka hoidmist veel edasi harjutan, võib veel toomine kunagi selgeks saada. (Jee)
Ja tubli poiss ei jooksnud kuskile minema ja vahepeal, kui üks inimene märkamatult meie lähedale oli sattunud ja Remmi mänguasjaga eemal oli, ei lasknud ta tol mehel ka end häirida.
Pühapäeval tegime trennis tõket ka. Tõke on üsna normaalne, aga aegajalt peab kutile meelde tuletama, et ei tohi hullunult tõkke poole kapata, vaid mind peab ka ootama :D
Aga kokkuvõttes- tubli poiss!! :D

Kommentaare ei ole: