kolmapäev, 16. juuni 2010

Eratrenn

Esmaspäeval läksime üle pika aja kuulekuse trenni. Jõudsime varem kohale ja vaatasime, et küll on ikka palju kutsikaid trennis :) Edasijõudnute trenni alguseks kedagi rohkem ei tulnudki ehk siis saime eratrenni :D
Õnneks üks häirija- treeneri koer- oli siiski ka kohal. Tegime läbi enamik KK1 harjutused, va. aport. Kõigepealt tegime U-kõrvalkõndi. Tips oli isegi üllatavalt tubli- mõjutama peaaegu et ei pidanudki, kuigi läbitavad vahemaad olid suuremad kui tavaliselt. Ainult korra jäi ta treeneri koera vaatama ja paremale pöördel jäi sutsu maha. Treener arvas, et see pole hull, et Remm kõndimisel otsa ei vaata- no et ta pole ju teenistuskoer ka. Et muidu liigub ilusti põlvekontaktis ja istub ka väga ilusti. Ehk siis treener jäi rahule :)
Istumajäämine ja lamamajäämine olid head, nagu tavaliselt. Lamamisel juurdetulek ilus galopp, aga tüüp vist tuli veidi viltu ette istuma, kui õigesti mäletan. Kohalesaatmine, millega ma võistlusel väga rahule jäin, oli seekord probleemne. Enne vedeles Remmi mänguasi ühes kohas ja siis ta jäi siiatulekul sinna nuuskima. Vahetasime siis kohta ja tegime teises kohas- siia tuli ilusti, aga kohale ei läinud eriti. Lõpuks ikka läks ja lamas siis ilusti ja et koer liialt ei väsiks- jäime selle "rahuldava" tulemusega rahule.
Tõkkega jäi treener ka väga rahule ja erinevaid elemente harjutades kiitis kõrvalkõnni algust- et ilus kiire start.
Nii et pean end ikka kokku võtma ja aporti selgeks tegema, sest muus osas oleme me põhimõtteliselt ju valmis :P

Kommentaare ei ole: