reede, 7. september 2012

02.09 Match Show & trikikas

Juba ammu võtsime eesmärgiks sellel matsukal kindlasti ära käia, eriti, kuna teistest suvelõpu matsukatest kahjuks ilma pidime jääma.
Juba autosõit algas huvitavalt, sest Remmi on harjunud auto tagaosas sõitma ning tema meelest oli väga kummaline, et ma teda istmele üritasin saada. Lõpuks ta siis läks sisse ja heitis üsna ebamugavana näivasse asendisse, mis jättis mulle istumiseks väga vähe ruumi. Lisaks oli ta veendunud, et iga kord kui esimene uks lahti tehti, oli see märguandeks, et ta peab tagant ette ronima ja uksest välja pressima, ükskõik mitmest inimesest üle peab ronima. Nojah, see selleks :D
Jõudsime siis Tartusse, kus oli õnneks üllatavalt kena ilm. Esimesena toimus trikivõistlus, millele registreerimist ma juba kahetsesin, sest üldse trikitamistuju ei olnud. Läksime aga siiski kohale, tegime oma keerutused ja hüppamised ära ning läksime istusime maha, et matsukat oodata. Kokku oli trikitajaid 7 ja esitati enamasti lihtsaid ja armsaid trikke (a la "käppa"). Eraldi hakkas silma ainult üks paksuke kutsu, kes vahvasti ämbrit suus tassis.
Lõpuks hakkas ka meie ring ning Remmi, üsna laisana, sai seal sinise lindi. Energiapommiks muutus ta vaid kohtunikuna suheldes, kui ta oli veendunud, et kohtunik talt musi tahab saada :D Kohtunik ütles, et Remmi heas vormis ka :)
Siis pidime jälle tohutult kaua ootama, kuni meie järg kätte jõudis. Siniste kokkuvõtte ringis oli päris suur hulk koeri, seega olin väga happy, kui meid 4 edasipääseja hulka valiti. Seejärel pidime veel natuke liikuma ja seisma. Remmi oli nii vässu ja niheles ringi, aga siiski valiti ta teisele kohale. Ja pärast trikivõistlusel samuti teisele kohale (esimese sai vahva ämbrikandja) :)


Augusti lõpus külastasime sõbrannat. Sõbranna sakslase kutsikas algul kartis Remmit ja kiljus iga kord, kui Remmi kõrvagi liigutas, ent varsti olid nad juba parimad semud. Lausa nii head, et varajastel hommikutundidel meeletuks mänguks läks. Parkettpõrandal. Vahva. 
Aga väga tore, et nad nii hästi läbi saavad. Loodetavasti see kutsika kasvades ei muutu :) Mu kuri plaan on neid endaga matsukatele kaasa hakata vedama. Bertol on hambumuse viga, seega ametlikele näitustele tal asja pole, aga sellist kaunist looma peab ju kellelegi ikka näitama :)




Kommentaare ei ole: