neljapäev, 13. august 2009

Koer vs kass

Remmi sai eile hirmsa põntsu ego pihta, nimelt löödi kõikuma tema Kasside Hirmu staatus.
Käisime maal suvitamas ja õhtul panime ka grilli tööle. Grilli nägemine on aga signaaliks naabrikassile(ja teda jälitavale kassipojale): on aeg sööma minna.
Tuleb siis kass rahulikult meie poole ja on jõudnud juba keset aeda, kui Remmi teda märkab. Remmi siis ajab karvad turri ja kalpsab kahe sammuga turbokiirusel kassi juurde. Kiisupoeg hüppab põõsasse, aga vapper emakass jääb küür seljas, karv turris, paigale. See on Remmile üllatuseks ja seega tuleb ta meie juurde tagasi. Panen Remmi lamama ja mõtlen oodata, kuni kass ära läheb, aga kass seisab ikka paigal. Annan siis Remmile viineri ja vabastan käsklusest. Remmi hakkab ühe korra veel kassile lähenema, aga kutsumise peale tuleb kohe ära ja ülejäänud aja ignoreerib kassi. Pärast oli Remmi veel kuidagi mossis olemisega- ei tea, kas siis solvus, et kass suures hirmus minema ei plaganud :D
See oli üldse esimene kord, kui Remmi kassiga nii lähedalt kokku puutus ja õnneks Remmi kassi vastu muud agressiivsust peale turritamise välja ei näidanud.

Kommentaare ei ole: