neljapäev, 7. jaanuar 2010

Lumepäev


Pildil lume-Remm 07.01.10

Eestis on praegu väga palju lund. No ikka kohe nii palju, et 100 aasta lumerekord purustatud ja katused juba sisselangemisohus. Lisaks sellele siis lubatakse järgmiseks nädalaks õudset külma. Remmil aga pole lume vastu midagi. Eelistab küll praegu sissetallatud radu(sest muidu peab liikuma hüpates, et lume sisse mitte ära uppuda), aga jalutamata väikse lume pärast küll ei jäta.
Täna käisime lõbutsemas põllul. Mina ajasin 3 paari pükse jalga ja hakkasin samuti sumpama läbi lume, mis on põllul üle põlve juba. Remmi nelivedu on iseenesest päris efektiivne, saab ringi tuustitud küll, aga õnneks eelistab jääda minu lähedusse.
Vahepeal istusin maha ja mängisin Remmiga veel lumes ja talle nii meeldis :)
Pärast koju tulles võtsin kelgu ja lasin aias olevast hiiglaslikust(minust kõrgem) lumehangest alla. Remmi arvas, et see oli midagi väga kummalist ja jubedat nagu ta ikka kelgutamisest arvab. Hiljem hüppasin veel rõdult lumehange ja Remmi tuli kohe kontrollima, mida paganat ma ometi teen?! :D
Eks me siis naudime seda lund niikaua kui veel saab. Jalutades on hea- kiiresti saab üsna palju füüsilist koormust nii koer kui ka inimene(mina muidugi pärast mõningat lumes sumpamist juba seaks sammud tagasi :D)

Kommentaare ei ole: