pühapäev, 17. jaanuar 2010

Jälle kooli

Käisime täna sel aastal esimest korda kuulekuse trennis. Täna oli Remmi üsna tubli, harjumuspärast teiste koertega mölisemist natuke esines, aga trenni lõpuks polnud peaaegu sedagi. Üheks harjutuseks oli ka selline asi, et koerad pidid omanike kõrval istuma samal ajal, kui üks inimene koeraga nende vahelt slaalomit teeb. Kui isane sakslane Rommi mööda läks(esimesena), oli Remmil keeruline end vaos hoida, kuid teistega läks juba asi paremini ja enamvähem ilusasti kõndis ta ka ise nende vahelt läbi, ainult pelgas natuke.
Kohalesaatmist tegid kõik koerad samal ajal eri kohtades, nii et kui esimene eemale kõndinud inimene hüüdis enda koerale "Siia", startisid ka Remmi ja Rommi omanike poole :D
Pulka võtab Remmi trennis meelsamini vastu kui kodus, aga vajab ikka harjutamist. Täna oli ka püsilamamine kuidagi kummaline, vahepeal Remmi hakkas peaaegu püsti tõusma ja siis lamas samasse kohta tagasi, ilma päriselt püsti tõusmata.
Harjutus, kus koer jäi auto taha lamama ja inimene end ära peitis, läks Remmil kenasti, aga vaevalt otseselt lõhna järgi. Nina kasutab ta viimasena, enne ikka silmad-kõrvad-jalad :P
Eile õnnestus meil sattuda autoga väga halva tee peale, kuhu me ka lumme veidi kinni jäime ja seega mul tuju pahaks läks, aga nüüd on see läbi, nii et mis seal enam. Paar pildikest ka- kaks eilset ja kaks tänast.Miskipärast tunduvad udused- kui suuremaks panna, on normaalsemad.








Kommentaare ei ole: