teisipäev, 26. jaanuar 2010

Susserdis



Oleme Remmile õpetanud, et suures toas ta käia ei tohi. Kutsikana mõnda aega võis, aga siis enam ei tohtinud. Kuna suurel toal ust ei ole, panime ette sellise suure papi ja vinguja siis püsis papi taga. Peagi võis papi ära võtta ja reeglid koeral selged. See muidugi ei tähenda, et ta võimalusel suurde tuppa ei tuleks, oh ei :P
Hästi tavaline on see, et koerake lamab ukseavas(võimalikult suurelt-laialt, et inimesed igasugu trikke teeksid, et koerast üle pääseda). Seejärel rullub ta natuke suure toa poole. Kui keelata, tõmbab ta mossitades köögi poole tagasi, istub veidi, siis ringutab, nii et esikäpad suures toas on ja siis lamab maha. Ja jälle pool koera toas :) No kui sabaotsakenegi köögis veel on, siis ju sobib, eksju onju??
On juhtunud ka kummalisi asju- näiteks on Remmi kööki jäänud, inimesed mõneks ajaks ära läinud ja hiljem on pooled piparkoogid või pähklid vms suurest toast kausist kadunud. Müstiline..
Täna hommikul sain aga hoopis üllatuse. Magasin suure toa diivanil ja ärkasin üles, veel unesegane, ja mida ma näen- koer on ka diivanil?? (voodis käimine muidugi ka ideeliselt keelatud, aga sellest me ei räägi...)Hüppab koer siis maha ja seisab rõõmsalt keset tuba, unine mina käsutab koera ikka kööki ja eks pini siis vastutahtmist sinna ka suundub.
On ikka huligaan! :D

4 kommentaari:

Kevin ütles ...

Remmi nii õnnetu näoga pildil - no kuidas siis ei tohi? :(((

Merily ütles ...

Ei saa kommenteerimata jätta, et see on tohutult armas pilt. :) Ja jutt on ka vahva. :D

Liisaz88 ütles ...

Ilmselgelt arvab Remmi, et kui teisi pole, et siis sa ju ikka lubad tal tulla. Teised on keelajad, mitte sina. :P A pilt on küll väga nunnu :)

Katre ütles ...

Tean täpselt, mida sa tunned!:D Meil just köögis käimine keelatud ning Mio ikka leiab, et sabaots on ju köögist väljas, et nii on ju lubatud?:D