laupäev, 17. juuli 2010

Suvepealinn ja me

Umbes nädal aega tagasi otsustasin, et lähen Remmiga Pärnusse agility võistlusele ja ühtlasi ka näitust vaatama. Kohale jõudes sättisin meid aga agilityplatsi kõrval olevale varjulisele alale ja ära liikusime sealt väga vähe, sest päikese käes oli kergelt soe :) Kuna me pidime tükk aega juba ootama, enne kui meie rada algas, siis mõtlesin, et 2 varianti- kas ta teeb tavapärast hullu turbot("juhuu, agility, agility, tõkked, TUNNEL!!!!!") e. siis suht oma variandi sellest rajast või siis on juba ära tüdinenud ja ei viitsi midagi teha. Esimene rada oli siiski küllalt kena, aga kahjuks saime siiski 5 KP slaalomipulga vahelejätmise eest. Kontaktpinnad, kiirus(enamik aega) väga head. Aega kaotasime vahepeal, kui ma piisavalt kiiresti järgmist ülesannet selgeks ei teinud ja ta suuri kaari jms sisse võttis. Lõpp oli eriti äge, rõngast ta lausa lendas läbi, see oli mingi megapikk hüpe, mille ta tegi. Isegi pealtvaatajate seast kostus imetlevaid hääli :D Ühesõnaga kokku saime 5,65 KP(0,65 oli ajaviga), mis läheb ikkagi hinde "suurepärane" alla.
Vahepeal rakendasin märjarätikumoodust koera jahutamiseks,

aga sellegipoolest oli tal teise raja ajaks ilmselgelt toss väljas ja seega ta otsustas rohkem pealtvaatajaid naerutada. Aga lähebki igavaks, kui kõigil ilusad, kiired, puhtad rajad oleks. Vahel on ka vaja tunnelist läbi minna, ümber pöörata ja tunnelisse tagasi minna- ja ongi kohe tuju parem :)

Staadionist me kahjuks kaugemale ei jõudnudki, jäime seal kutsikate BIS-i ja A2-e jookse vaatama, siis jalutasime veel veidi rongijaama juures ja oligi aeg taas koju naasta, aga tore oli sellegipoolest :)

Kommentaare ei ole: